Naturálny spôsob na zlepšenie športového výkonu! Sladké datle Medjoul s božskou chuťou

Rozmýšľaš, po čom siahnuť pred cvičením? Keď nepotrebuješ jesť, ale chceš získať poslednú extra energiu pred tréningom či behaním, máš viac možností ako banán. Sacharidy v rôznych formách nám pomáhajú ovládnuť náš športový výkon. Teraz máš skvelú príležitosť skúsiť medjoul datle!
 
Datle sú skoro čistá glukóza, ktorú vie naše telo rýchlo vstrebať a dať ti extra energiu, ktorú potrebuješ. Stačí si dať pár kúskov asi 30minút pred tréningom. Náš mozog aj svaly používajú jednoduché sacharidy ako primárne palivo.
 
Dopriať si väčšinu sacharidov práve z potravín bohatých na glukózu, je dobrá stratégia práve pred tréningom. Špeciálne pre vytrvalostných športovcov, lebo telo spaľuje glukózu veľmi efektívne a s minimálnou zátažou na trávenie. Tuky a proteíny naše telo spaľuje pomalšie a spotrebuje na to viac energie.
 
Pri dlhých behoch alebo cyklotúrach si môžeš dať datle znova aby si zabránil úplnému vyčerpaniu a priebežne doplnil zásoby energie vo svaloch. Medjoul datle sú výhodné aj pre svoju skladnosť a zopár kúskov sa ti zmestí aj do malej kapsičky. Narozdiel od zrelých banánov z nich nebude kaša po pár kilometroch v ruksaku! :)
 
Sto gramov medjoul datlí obsahuje až 75gramov sacharidov, 7 gramov vláknin, magnézium, draslík, železo, zinok, vitamín A, vitamín K, vitamín B6. Vďaka tomu datle pomáhajú kontrolovať tep a znižovať krvný tlak. Zabraňujú kŕčom pri tréningu a zlepšujú funkciu tráviaceho systému. Medjoul datle obsahujú 23 druhov organických aminokyselín, čo je viac, ako obsahuje väčšina ovocia.

Medjoul datle sú aj cenovo výhodný zdravý sladký snack, pretože veľkosť Jumbo (cca 25g) vychádza už od 42centov/ks.

Tu ich môžeš objednať a do 24-36hodín budú u teba >>>

Z datlí hravo pripravíš aj vlastné energy tyčinky, ktoré  tiež vedia spríjemniť tréning. Stačí datle pomixovať s iným sušeným ovocím, orieškami, semienkami, ovsenými vločkami a zbaliť si ich kamkoľvek ideš.

Ak si nikdy neochutnal medjoul datle, tak stačí, keď povieme, že patria medzi tie najchutnejšie a najšťavnatejšie datle. Láska na prvé ochutnanie. ;)

Veľkým fanúšikom účinkov Medjoul datlí je aj svetová tenisová jednotka Novak Djokovič, o ktorom je známe, že si ich počas zápasov často dopraje pre dosahovanie jeho skvelých výkonov.

Veľa ďalších informácii o datlách Medjoul, nájdeš tu >>>

Datle Medjoul - KULAUshop.sk

Komentáre

0 komentáre

Napíšte komentár

Komentáre sú schvalované